background_image
Medworld

Disclaimer & Privacy Policy

Disclaimer
MedWorld besteedt uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van MedWorld.nl. Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. MedWorld kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op MedWorld.nl. Het is mogelijk dat via de internetsite van MedWorld toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. MedWorld kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

Copyright
MedWorld behoudt zich het auteursrecht op de via de internetsite van MedWorld verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Niets uit de teksten of grafische voorstellingen in de site van MedWorld mag zonder schriftelijke toestemming van MedWorld openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd.

Privacy Policy
MedWorld respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. MedWorld zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

MedWorld gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam gegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Als u bij MedWorld een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw MedWorld-account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, en aflevergegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

MedWorld zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van MedWorld, dan kunt u een e-mail sturen naar info@MedWorld.nl. MedWorld helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In het geval dat wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.